Jero-rent, Verhuur van springkastelen, tenten en attracties, rent a van.#Rent #a #van


Jero-rent

Rent a van

Hieronder vind u een overzicht van onze producten.

Een leuke stier voor veel plezier!

Beleef de rit van je leven op onze rodeostier, of je nu beginner bent of een meer ervaren deelnemer. Voor jong en oud, voor dik en dun.

Rent a van

Springkastelen.

Onze springkastelen zijn allen van zeer goede kwaliteit en elk springkasteel is uiterst geschikt voor de opgegeven leeftijds-categorie. Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen.

buiten de categorie van springkasteel verhuren wij ook hindernisbanen.

dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest

doen slagen. deze hindernisbanen zijn ook geschikt voor volwassenen.

Sport spel

Sport en spel is ideaal voor uw sportkamp, feest of gelegenheid.

Tenten.

Partytenten, kadertenten en piramidetenten.

Ons aanbod bevat dit allemaal. Onze partytenten zijn de meest budget-vriendelijke tenten in ons assortiment. de kleinste van 4mx6m tot tenten van 12mx12m zijn reeds een goede start voor uw feest.

Pagodetenten zijn deze die uw feest net die speciale toets geven.

met hun puntige daken zijn deze piramidetenten een ogenblikkelijke eye-catcher. van een gewoon feest tot uw bedrijfsreceptie aan toe. Deze tenten missen hun effect niet en zullen ook u positieve reacties bezorgen.

Beginnend van 5mx5m en 6mx6m bieden deze tenten ruim de plaats die u nodig hebt. Al deze tenten zijn onderling koppelbaar en daarom ook ruim geschikt voor grotere feesten.

Kadertenten zijn de echte tenten. Tenten die tegen een stootje kunnen. met een degelijke frame, stevige doek en een kadervloer (optioneel) die waterpas gelegd kan worden.

voor meer informatie of de rest van ons aanbod. Neem een kijkje op de Website.

Rent a van